Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cokoladove cukrovinky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Čokoládové cukrovinky a specifika jejich výroby
 (Zuzana Vodehnalová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4wu6xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čokoládové cukrovinky s přidanou hodnotou
 (Kateřina Týblová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//41dp62// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
 (Agáta Uchytilová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
 (Veronika Bednaříková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mlewb5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu
 (Kateřina Zítková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//xdor8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Čokoládové hmoty a možnosti jejich uplatnění při výrobě funkčních cukrovinek
 (Helena Kölblová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lyuclw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
 (Veronika Šafránková)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
 (Štěpánka Pastorková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rnp46c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti čokoládových cukrovinek
 (Štěpánka Pastorková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gh8b8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)