Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cokoladove cukrovinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čokoládové cukrovinky a specifika jejich výroby
(Zuzana Vodehnalová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4wu6xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čokoládové cukrovinky s přidanou hodnotou
(Kateřina Týblová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//41dp62// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
(Agáta Uchytilová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
(Veronika Bednaříková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mlewb5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení čokoládové cukrovinky obohacené složkami zvyšujícími nutriční hodnotu
(Kateřina Zítková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//xdor8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Specifika průběhu kupního rozhodovacího procesu spotřebitelů v případě vybrané kategorie produktu a jejich dopady do marketingového přístupu – čokoládové cukrovinky
(Martina Pilná)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomie a managmentu
• http://theses.cz/id//ky9j1j// | Ekonomika a management (Bc.) / | Práce na příbuzné téma
Čokoládové hmoty a možnosti jejich uplatnění při výrobě funkčních cukrovinek
(Helena Kölblová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lyuclw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
(Veronika Šafránková)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
(Štěpánka Pastorková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rnp46c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti čokoládových cukrovinek
(Štěpánka Pastorková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gh8b8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma