Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cokoladove pralinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pralinky a variabilita jejich výroby
(Michal Pešák)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8ciphc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu
(Vojtěch Neuwirth)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xki8ve// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
(Veronika Bednaříková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mlewb5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh komplexní marketingové kampaně vybraného produktu
(Iveta Jedlanová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ocrcw/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Propagace jako nástroj zvýšení prodeje firmy FERERO
(Renáta Petrovková)2011, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/qlb24/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář
(Petr Kolský)2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ec3g6/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Marketingové strategie nové firmy Pralinkový club
(Pavlína Králová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7543/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma