Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

common pastry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Využití luštěninových mouk pro výrobu běžného pečiva
 (Jana Benešová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//okoi79// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky
 (Veronika Kouřilová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h5abuu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma