Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
common pastryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Kvalita běžného pečiva ovlivněná enzymatickými přípravky
(Veronika Kouřilová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h5abuu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití luštěninových mouk pro výrobu běžného pečiva
(Jana Benešová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//okoi79// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma