Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

comparison of gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
 (Deana Gieratová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

The Application of Marketing Mix for Two Differently Focused Cafes and its Comparison
 (Lucie Gajdošová)

2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tpklak// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma

Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
 (Jozef Kontuľ)

2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
 (Igor Bejtic)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13103/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
 (Veronika Malcovská)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/reyu7/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Mexická gastronómia v Prahe
 (Alžbeta Ľuptáková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
 (Daniel Korcsmáros)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
 (Quang Vu Minh)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/w0nl5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Odměňování zaměstnanců v oboru gastronomie v ČR: komparace období před a během pandemie Covid-19
 (Martina Perutková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82560 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu | Práce na příbuzné téma

Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
 (Klára Lukůvková)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)