Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
comparison of gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
(Deana Gieratová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
The Application of Marketing Mix for Two Differently Focused Cafes and its Comparison
(Lucie Gajdošová)2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tpklak// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
(Jozef Kontuľ)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
(Igor Bejtic)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13103/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
(Veronika Malcovská)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/reyu7/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Mexická gastronómia v Prahe
(Alžbeta Ľuptáková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
(Daniel Korcsmáros)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
(Quang Vu Minh)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/w0nl5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Odměňování zaměstnanců v oboru gastronomie v ČR: komparace období před a během pandemie Covid-19
(Martina Perutková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/82560 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu | Práce na příbuzné téma
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
(Klára Lukůvková)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma