Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

confectionery production

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Marketing communications management of a confectionery company in the context of the Covid-19 pandemic
 (Anna Klimenko)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/i6f9c/ | Marketing Communication / | Práce na příbuzné téma

Strategie rozvoje cukrárenské výrobny
 (Dorota Szmeková)

2021, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/bif2d/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě
 (Dana Strouhalová)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vst1f/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Analýza ponuky cukrárni vo vybraných regiónoch ČR
 (Lenka Zagrapanová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/d41ow/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Logistika výrobního procesu se zaměřením na výrobu cukrovinek
 (Gabriel Kóša)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola logistiky o.p.s.

http://theses.cz/id//y3ul29// | Logistika / Logistika (LOG) | Práce na příbuzné téma

Trendy ve výrobě cukrovinek
 (David Sanitrák)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v96io7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry bezlepkového cukrářského provozu
 (Gabriela Poláčková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//d86o38// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby cukrovinek s využitím pivovarských surovin
 (Petra Vlčková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lpn4ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zahájení podnikání v oblasti cukrářské výroby
 (David Mocsko)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva

http://theses.cz/id//i16xg2// | Ekonomika a management / Podnikání | Práce na příbuzné téma

Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
 (Kamila Součková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)