Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
confectioneryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čokoládové cukrovinky a jejich specifické vlastnosti
(Agáta Uchytilová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pjy7jd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr pro start-upovou firmu v oblasti cukrářství
(Kateřina Christiánová)2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//ogakzf// | Podniková ekonomika / Management služeb | Práce na příbuzné téma
Čokoládové cukrovinky a specifika jejich výroby
(Zuzana Vodehnalová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4wu6xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma