Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
confectioneryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zakladatelský rozpočet pro provozovnu cukrářské výroby
(Alena Havlíčková)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5536bd// | Ekonomika a management / Management obchodní činnosti | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické parametry bezlepkového cukrářského provozu
(Gabriela Poláčková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d86o38// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
(Štěpánka Pastorková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rnp46c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování a způsobu výroby čokoládových cukrovinek na vznik a vývoj tukového a cukerného výkvětu
(Lenka Machálková)2019, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v1ited// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma