Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
confectionery productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza ponuky cukrárni vo vybraných regiónoch ČR
(Lenka Zagrapanová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/d41ow/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
(Alžběta Chocholová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
(Jitka VEJSKALOVÁ)2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma
Hodnocení perspektiv podnikatelské činnosti v oblasti prodeje cukrářských výrobků
(Štěpánka ŠKOULOVÁ)2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//sbbu4f// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek
(Stanislav Sentelik)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//57wvjz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Založení a ekonomický rozvoj firmy na výrobu cukrářských produktů
(Lucie Kavková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva
• http://theses.cz/id//kqr8i1// | Ekonomika a management / Manažerská ekonomika | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
(Gabriela Poláčková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dbpvnl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
(Monika Šrubařová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
(Ludmila Gallinová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eh7n0g// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma