Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

confectionery products

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Analýza ponuky cukrárni vo vybraných regiónoch ČR
 (Lenka Zagrapanová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/d41ow/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
 (Alžběta Chocholová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
 (Jitka VEJSKALOVÁ)

2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Theses on a related topic

Hodnocení perspektiv podnikatelské činnosti v oblasti prodeje cukrářských výrobků
 (Štěpánka ŠKOULOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//sbbu4f// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic

Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
 (Daria Musiienko)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
 (Gabriela Poláčková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dbpvnl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
 (Ludmila Gallinová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eh7n0g// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek
 (Stanislav Sentelik)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//57wvjz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Založení a ekonomický rozvoj firmy na výrobu cukrářských produktů
 (Lucie Kavková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva

http://theses.cz/id//kqr8i1// | Ekonomika a management / Manažerská ekonomika | Theses on a related topic

Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
 (Monika Šrubařová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)