Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

contemporary gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
 (Barbora Lukášová)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Trendy v současné gastronomii
 (Karolína Beyerová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15331/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Uplatnění sýrů v současné gastronomii
 (Eva Kauerová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7252/vsh_b_b2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Stravovací poruchy dětí a jejich reflexe v současné gastronomii
 (Kristýna Prouzová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5679/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii
 (Irena Rosenbergová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12013/vsh_b/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách | Práce na příbuzné téma

Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
 (Evangelina Šťastná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12448 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Současný sociolekt v gastronomii
 (Lucie KOLLEROVÁ)

2023, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//fyh6vh// | Český jazyk se zaměřením na vzdělávání / Český jazyk se zaměřením na vzdělávání (maior) + Občanská výchova se zaměřením na vzdělávání (minor) | Práce na příbuzné téma

Tradičná gastronómia Sápmi v súčasnej sámskej kultúre
 (Natália Kosmeľová)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qbvwx/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma

Lingvistická analýza gastronomické terminologie v současné ruštině
 (Markéta Laryšová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g0w36/ | Humanitní studia / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)