Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

content substances

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Přehled vybraných zástupců rostlin s významnými obsahovými látkami v okolí České Třebové
 (Marek TOMEŠ)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ti41j8// | Učitelství biologie pro střední školy / Učitelství biologie pro střední školy / Učitelství chemie pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vliv stresorů na obsahové látky chilli paprik
 (Vojtěch Ferby)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nuvuyu// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
 (Ondřej Vachek)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k4eb0z// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Bioaktívne látky vo výžive človeka - čo o nich vieme?
 (Marcela BELKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//8ixy7f// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Influence of drying on final content of capsaicinoids in selected varieties of chili peppers
 (Cesar Orlando Fonseca Cruz)

2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uti7lj// | Tropické zemědělství / Sustainable Rural Development in the Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma

Látkové složení zrna potravinářské pšenice ve vztahu k užitným vlastnostem
 (Dariana Sedlova)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zgy0g4// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Bioaktívne látky vo výžive človeka - čo o nich vieme?
 (Marcela BELKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//0sd3k5// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění stability šťávy zeleného ječmene pomocí obsahových látek z vybraných rostlinných druhů
 (Jana Juříčková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ho20v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Významné obsahové látky u vybraného druhu zeleniny
 (Zdenka Jacková)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fy3lyj// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Obsahové látky Máty peprné
 (Jana Zsoldosová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//g2wv8c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)