Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
convection ovenKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vyhodnocení konvektomatu jako zařízení pro tepelné opracování masa a masných výrobků
(Barbora Najdková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hpfw7c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma