Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

convenience food

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách
 (Ivana Dvořáková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/doc6n/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
 (Jana VAŇKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//78w8zf// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
 (Anna Soshkova)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma