Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cooking qualityKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
(Glindys Virginia Luciano Martinez)2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Drying and quality characteristics of selected fruit in Zambia: The case of mumosomoso (Vangueriopsis lanciflora Hiern)
(Kateřina Müllerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b19x10// | Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development | Práce na příbuzné téma
Vliv organického a minerálního hnojení brambor na výnos a stolní hodnotu hlíz
(Nina Kocourová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eh0nhq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Pěstování rostlin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení stolní hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor vypěstovaných v ekologickém a konvenčním produkčním systému
(Veronika ŠPLÍCHALOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//xljuf4// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Vliv kulinárních metod na nutriční kvalitu zeleniny
(Štěpánka Jírková)2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bx8vk/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma