Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cooking quality

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
 (Glindys Virginia Luciano Martinez)

2021, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hlf2wc// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Drying and quality characteristics of selected fruit in Zambia: The case of mumosomoso (Vangueriopsis lanciflora Hiern)
 (Kateřina Müllerová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//b19x10// | Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development | Práce na příbuzné téma

Vliv organického a minerálního hnojení brambor na výnos a stolní hodnotu hlíz
 (Nina Kocourová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eh0nhq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Pěstování rostlin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení stolní hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor vypěstovaných v ekologickém a konvenčním produkčním systému
 (Veronika ŠPLÍCHALOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//xljuf4// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Vliv kulinárních metod na nutriční kvalitu zeleniny
 (Štěpánka Jírková)

2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bx8vk/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma