Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

corporate catering

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Trendy ve firemním stravování
 (Krausová Krausová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/j8d5n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Společenská odpovědnost firem v gastronomickém průmyslu
 (Lenka Gattiker)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13041/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy a specifika ve firemním stravování
 (Barbora Šponarová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Institucionální stravování – firmy
 (Jan Volf)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dxak3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza spolehlivosti předpovědi firemního bankrotu v ČR - firmy v oboru pohostinství
 (Jaroslav Paták)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/rp0zl/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Faktory ovplyvňujúce správanie spotrebiteľa v gastronómii
 (Claudia Homolová)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/mngum/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Business plan of a new restaurant
 (Kristina Polikhronidi)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9083/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma