Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
corporate cateringKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trendy ve firemním stravování
(Krausová Krausová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/j8d5n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Společenská odpovědnost firem v gastronomickém průmyslu
(Lenka Gattiker)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13041/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy a specifika ve firemním stravování
(Barbora Šponarová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Institucionální stravování – firmy
(Jan Volf)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dxak3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza spolehlivosti předpovědi firemního bankrotu v ČR - firmy v oboru pohostinství
(Jaroslav Paták)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/rp0zl/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Faktory ovplyvňujúce správanie spotrebiteľa v gastronómii
(Claudia Homolová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/mngum/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma
Business plan of a new restaurant
(Kristina Polikhronidi)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9083/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma