Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
creamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský plán -- Polar cream
(Jan Raška)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/55322 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Corporate Social Responsibility Concept in the Ice Cream Industry
(Andrea Jílková)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jox1tj// | Economics and Management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma
Business Plan - establishment of a shop with rolled ice-cream Frozie
(Kateřina Ungrová)2019, Bakalářská práce, NEWTON College a.s. / NEWTON College a.s.
• http://theses.cz/id//exvpo3// | Ekonomika a management / Globální podnikání a management | Práce na příbuzné téma
Brand Re-building in the Full Cream Milk Powder Industry of Sri Lanka
(Kaushalya Priyadarshani DON MANUELGE DONA SRI JAYAWRADENA)2011, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1qz8xn// | Ekonomika a management / Management a marketing | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů
(Miroslav Jaššo)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i67q5i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr - založení zmrzlinárny
(Matouš Kocourek)2021, Bakalářská práce, NEWTON College a.s. / NEWTON College a.s.
• http://theses.cz/id//u0opae// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
(Antonín Hanuš)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
(Antonín Hanuš)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologické parametry výroby mražených krémů
(Lucie Hartmanová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Historie a technologie výroby zmrzlinových směsí
(Veronika Halamková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6nleu4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma