Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cream

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Podnikatelský plán -- Polar cream
 (Jan Raška)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/55322 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Corporate Social Responsibility Concept in the Ice Cream Industry
 (Andrea Jílková)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jox1tj// | Economics and Management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma

Business Plan - establishment of a shop with rolled ice-cream Frozie
 (Kateřina Ungrová)

2019, Bakalářská práce, NEWTON College a.s. / NEWTON College a.s.

http://theses.cz/id//exvpo3// | Ekonomika a management / Globální podnikání a management | Práce na příbuzné téma

Brand Re-building in the Full Cream Milk Powder Industry of Sri Lanka
 (Kaushalya Priyadarshani DON MANUELGE DONA SRI JAYAWRADENA)

2011, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1qz8xn// | Ekonomika a management / Management a marketing | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů
 (Miroslav Jaššo)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i67q5i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr - založení zmrzlinárny
 (Matouš Kocourek)

2021, Bakalářská práce, NEWTON College a.s. / NEWTON College a.s.

http://theses.cz/id//u0opae// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
 (Antonín Hanuš)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
 (Antonín Hanuš)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Technologické parametry výroby mražených krémů
 (Lucie Hartmanová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f4mtzm// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Historie a technologie výroby zmrzlinových směsí
 (Veronika Halamková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6nleu4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)