Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cream

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Inovace v technologii výroby mražených krémů
 (Sabina Malá)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh prodejního plánu nového zmrzlinářského produktu
 (Ondřej Bouda)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/113202 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)