Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
creamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
(Libor Kilián)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inovace v technologii výroby mražených krémů
(Sabina Malá)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4fkmdx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh prodejního plánu nového zmrzlinářského produktu
(Ondřej Bouda)2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/113202 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma