Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cream cheeseKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
(Barbora Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6ouiji// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
(Šimon Borek)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
(Antonín Hanuš)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
(Dita HORNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//az4n9j// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma