Theses on the same topic (having an identical keyword):

criollo

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
 (Dávid Krajňák)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cxcjuc// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Biologicky aktivní látky obsažené v čaji, kávě a kakau
 (Kristýna Marková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x60425// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
 (Anna Borovcová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic