Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cukrarsky vyrobek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
 (Alžběta Chocholová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
 (Daria Musiienko)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
 (Jitka VEJSKALOVÁ)

2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma

Hodnocení perspektiv podnikatelské činnosti v oblasti prodeje cukrářských výrobků
 (Štěpánka ŠKOULOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//sbbu4f// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
 (Petra Hegerová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5rzh8o// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení Staphylococcus aureus a Bacillus cereus v cukrářských výrobcích
 (Monika Vdolečková)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//pf9h6k// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
 (Anna Malykhina)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/f26ij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
 (Monika Šrubařová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1bu5w// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
 (Soňa Nováčková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/95xhm4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)