Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cukrovinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trendy ve výrobě cukrovinek
(David Sanitrák)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//v96io7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
In-storová komunikace značek v kategorii kávy, čaje a cukrovinek na českém moderním trhu
(Anna-Marie Rambousková)2021, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/85096 | Mezinárodní obchod / | Práce na příbuzné téma
Ověření metody stanovení alergenních vonných látek v nečokoládových cukrovinkách
(Adriena Maňáková)2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6wq2z0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti čokoládových cukrovinek
(Štěpánka Pastorková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gh8b8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakterizace a optimalizace senzorické kvality olejovaných želatinových cukrovinek
(Vojtěch Knotek)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0pwixf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím nadzemní části léčivých rostlin
(Barbora Pažoutová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ogese5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma