Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

culinary

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu
 (Alica Žilková)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/imi00/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice
 (Markéta Sikorová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/otbcz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Role vína v české kulinární kultuře
 (Veronika Tučková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/xwk6b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu
 (Alica Žilková)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/imi00/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
 (Kateřina Tollingerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bu5s1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vývoj českého kulinářství
 (Kateřina Limbergová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14236/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sémantika českých názvů pece, pečení a pečených kulinářských výrobků
 (Dominika Bartošová)

2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u9cnf/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství českého jazyka a literatury pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
 (Kateřina Tollingerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bu5s1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Aspekty využití učebních pomůcek a didaktické techniky na středních odborných školách oboru kuchař v Žamberku a Chroustovicích
 (Milan Rojek)

2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/aeb8t/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)