Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
culinaryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu
(Alica Žilková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/imi00/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Gastronomické festivaly jako součást české kulinární tradice
(Markéta Sikorová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/otbcz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Role vína v české kulinární kultuře
(Veronika Tučková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/xwk6b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu
(Alica Žilková)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/imi00/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
(Kateřina Tollingerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bu5s1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Domácí vaření piva jako současný fenomén (K problematice sepětí volnočasových aktivit se specifickými projevy kulinářství v České republice)
(Tomáš Dostal)2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/emp56/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma
Vývoj českého kulinářství
(Kateřina Limbergová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14236/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sémantika českých názvů pece, pečení a pečených kulinářských výrobků
(Dominika Bartošová)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u9cnf/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství českého jazyka a literatury pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
(Kateřina Tollingerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bu5s1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Aspekty využití učebních pomůcek a didaktické techniky na středních odborných školách oboru kuchař v Žamberku a Chroustovicích
(Milan Rojek)2018, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/aeb8t/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma