Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
culinaryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
(Eliška Beránková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Culinary Crossroads: A study of dish names in English and Chinese language within Michelin awarded restaurants in Taiwan
(Daniel Lechovič)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hzyra/ | Čínská studia / | Práce na příbuzné téma
Potential impact of socioeconomic development on current use of fish and culinary herbs in Cambodian traditional cuisine
(Helena Kissová)2018, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vs25g2// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
(Lenka Zagrapanová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Globální charakter anglické kulinářské terminologie se zaměřením na mluvčí českého jazyka.
(Martin LIBOTOVSKÝ)2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//sxm82w// | Specializace v pedagogice / Anglický jazyk a literatura (jednooborové) | Práce na příbuzné téma
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
(Iryna Chernenko)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/tx1rp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku
(Markéta Vaštová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cce86/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
(Barbora Lukášová)2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ckhp1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma
Deverbatívne odvodeniny pre názvy činností v kulinárstve vo fínskom a slovenskom jazyku
(Pavlína Kmeťková)2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tfa8g/ | Filologie / Baltistika | Práce na příbuzné téma
Vliv gastronomického cestovního ruchu na rozvoj regionu - Itálie
(Veronika Losoncziová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/yg9z5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma