Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
culinary cultureKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Role vína v české kulinární kultuře
(Veronika Tučková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/xwk6b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
(Lenka Zagrapanová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
(Kateřina Tollingerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bu5s1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradičná gastronómia Sápmi v súčasnej sámskej kultúre
(Natália Kosmeľová)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qbvwx/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
(Nadezhda Novichkova)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c29ol/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
(Aidai Kamchybek Kyzy)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma