Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

culinary culture

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Role vína v české kulinární kultuře
 (Veronika Tučková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/xwk6b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
 (Lenka Zagrapanová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Víno a jeho role v české kulinářské kultuře
 (Kateřina Tollingerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bu5s1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradičná gastronómia Sápmi v súčasnej sámskej kultúre
 (Natália Kosmeľová)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qbvwx/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
 (Norbert Gerec)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
 (Nadezhda Novichkova)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c29ol/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
 (Aidai Kamchybek Kyzy)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma