Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

culinary herbs

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Potential impact of socioeconomic development on current use of fish and culinary herbs in Cambodian traditional cuisine
 (Helena Kissová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vs25g2// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Didaktická transformace tématu Bylinky neboli zelené koření
 (Katrin Svobodová)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bc4kn/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Biologicky aktivní látky v bylinách pro kulinární využití
 (Gabriela VOLKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//my21ai// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita léčivých, aromatických a kořeninových rostlin pěstovaných ekologickým a konvenčním způsobem
 (Barbora Kadlecová)

2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//28whxz// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita léčivých, aromatických a kořeninových rostlin pěstovaných ekologickým a konvenčním způsobem
 (Monika Sabolová)

2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lfyyqe// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma