Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
culinary herbsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Potential impact of socioeconomic development on current use of fish and culinary herbs in Cambodian traditional cuisine
(Helena Kissová)2018, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vs25g2// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Didaktická transformace tématu Bylinky neboli zelené koření
(Katrin Svobodová)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bc4kn/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní látky v bylinách pro kulinární využití
(Gabriela VOLKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//my21ai// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita léčivých, aromatických a kořeninových rostlin pěstovaných ekologickým a konvenčním způsobem
(Barbora Kadlecová)2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//28whxz// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita léčivých, aromatických a kořeninových rostlin pěstovaných ekologickým a konvenčním způsobem
(Monika Sabolová)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lfyyqe// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma