Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
czech gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Teas in Czech gastronomy
(Veronika Uhliarová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kvmqt/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
(Sebastian Zahradník)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/jxmco/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
(Nadezhda Novichkova)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c29ol/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Marketingová komunikace gastro podniku Czech Hookah Club v době pandemie COVID-19
(Jiří Staněk)2021, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jwghu1// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
(Eliška Beránková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
(Varvara Stepanova)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu
(Kristina Hlavatovičová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ryba v české gastronomii
(Veronika Hradilíková)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/ccq52/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
La terminologie gastronomique française : Quelle variation orthographique dans les menus tch\`{e}ques
(Sára SKOPALOVÁ)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//vgs64y// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
(Anna Brábníková)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/p4dme/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma