Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

czech gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
 (Daniel Korcsmáros)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
 (Peter Mokrý)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
 (Jozef Kontuľ)

2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Italská gastronomie v České republice
 (Tereza Hronová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/am0ta/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)