Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

czech gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Teas in Czech gastronomy
 (Veronika Uhliarová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kvmqt/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
 (Sebastian Zahradník)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/jxmco/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
 (Nadezhda Novichkova)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c29ol/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Marketingová komunikace gastro podniku Czech Hookah Club v době pandemie COVID-19
 (Jiří Staněk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jwghu1// | Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace | Práce na příbuzné téma

Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
 (Eliška Beránková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
 (Varvara Stepanova)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu
 (Kristina Hlavatovičová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Ryba v české gastronomii
 (Veronika Hradilíková)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/ccq52/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

La terminologie gastronomique française : Quelle variation orthographique dans les menus tch\`{e}ques
 (Sára SKOPALOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//vgs64y// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma

Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
 (Anna Brábníková)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/p4dme/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)