Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
czech specialsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
České pivní speciály a jejich obliba na trhu
(Jonáš Jeník)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7679/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
(Róbert Adámik)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výskyt dusičnanů, dusitanů a N-nitrosaminů v potravinách
(Linda Hadincová)2012, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kwpfig// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma
Kritické posouzení kvality specialit české kuchyně - nakládaných uzenin
(Jan Říha)2012, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gmq9ze// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie ve Středočeském kraji
(Šárka Nekvasilová)2011, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/32415 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH)
(David Vlk)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13070/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma