Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

daucus carota

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Perspektivy využití jednotlivých typů mrkve (Daucus carota L.) při šlechtění nových odrůd
 (Anna Suchánková)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//55t82o// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv různého zatížení fluvizemí na schopnost akumulace těžkých kovů plodinami mrkví obecnou (Daucus carota L.) a ječmenem jarním (Hordeum vulgare L.)
 (Jan KOČAŘ)

2012, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//ic0pyt// | Ekologie a ochrana prostředí / Ekologie | Práce na příbuzné téma

Srovnání anatomické stavby mrkve seté (Daucus carota) a petržele obecné (Petroselinum crispum)
 (Filip MALÍK)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//4sxan5// | Chemie / Chemie pro víceoborové studium - Biologie | Práce na příbuzné téma

Mrkev setá (Daucus carota) a petržel obecná (Petroselinum crispum) ve výuce biologie na středních školách
 (Filip MALÍK)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//7k77ny// | Chemie / Učitelství chemie pro střední školy - Učitelství biologie pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Rozlišení zástupců rodu Daucus pomocí metody založené na PCR
 (Ludmila Křemenová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5rg42d// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Alergeny čeledi miříkovitých (Apiaceae)
 (Martina VACULOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//46vcqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Alergeny čeledi miříkovitých (Apiaceae)
 (Martina VACULOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//46vcqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení kvality osiva za použití stimulačních látek při semenářských technologiích (moření, inkrustace)
 (Václav Prášil)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fo4m4x// | Agrobiologie / Fytotechnika | Práce na příbuzné téma