Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
degradace biogennich aminuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium degradace biogenních aminů
(Irena Butor)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6axtgu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium degradace biogenních aminů v potravinách v závislosti na vybraných technologických parametrech
(Lucie Klementová)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fre8kh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů
(Vendula Molková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n2nh9v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy
(Jana Žáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l2epu7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů
(Štěpán Beneš)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p69hrk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
(Natálie Krčmová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
(Martina Škrabalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
(Štěpán Beneš)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md1xfy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
(Barbora Řezníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
(Marika Lhotská)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma