Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
degradace biogennich aminuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek
(Zuzana Haasová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yh1ova// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
(Klára Sigmundová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Aplikace molekulárně biologických metod při detekci genů a degradaci vybraných mikrobiálních metabolitů v potravinách
(Hana Pištěková)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b00lc9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
(Lucie Vítková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5cppy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
(Simona Káčerová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3xvu6h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
(Dagmar Bábková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
(Eva Horníková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rmo5xn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných faktorů na kulturu degradující biogenní aminy v podmínkách \kur{in vitro}
(Iva Březinová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tblbkq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
(Natálie Ogurková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů bakteriemi izolovanými z potravin
(Iveta Sokolová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r89lxo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma