Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

degradace biogennich aminu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek
 (Zuzana Haasová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh1ova// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
 (Klára Sigmundová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Aplikace molekulárně biologických metod při detekci genů a degradaci vybraných mikrobiálních metabolitů v potravinách
 (Hana Pištěková)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b00lc9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
 (Lucie Vítková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r5cppy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
 (Simona Káčerová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3xvu6h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
 (Dagmar Bábková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Redukce obsahu biogenních aminů bakteriemi mléčného kvašení
 (Eva Horníková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rmo5xn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na kulturu degradující biogenní aminy v podmínkách \kur{in vitro}
 (Iva Březinová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tblbkq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
 (Natálie Ogurková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a1rmeo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů bakteriemi izolovanými z potravin
 (Iveta Sokolová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r89lxo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)