Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
degustace napojuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
(Anna Venikova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pivovar Budvar v globalizovaném trhu nápojů.
(Michaela Mitlehnerová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//avgfdw// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma