Theses on the same topic (having an identical keyword):

dekarboxylazova aktivita

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 23 theses)
Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
 (Eva Theimrová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9cb0oq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
 (Jitka Bláhová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z moravských vín
 (Zdeňka Foltýnová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2wh4ut// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens
 (Adéla ANDRESOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3gppss// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z mléka a mléčných výrobků
 (Zuzana SVOBODOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n2vwf// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita vybraných probiotických bakterií
 (Nikola GEORGOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1cvyi1// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v kyselém prostředí.
 (Monika TAŤÁKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//07ocvc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v neutrálním a zásaditém prostředí
 (Kateřina ŠTAJNOCHOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wwedhf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z přírodních sýrů
 (Gabriela MANTLOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n2sskm// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Dekarboxylázová aktivita mikroorganizmů izolovaných v mlékárenských provozech
 (Anna HŮĎOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vamuv9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 23 theses)