Theses on the same topic (having an identical keyword):
dekarboxylazova aktivitaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
(Eva Theimrová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9cb0oq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
(Jitka Bláhová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z moravských vín
(Zdeňka Foltýnová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2wh4ut// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita vybraných probiotických bakterií
(Nikola GEORGOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1cvyi1// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens
(Adéla ANDRESOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3gppss// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z mléka a mléčných výrobků
(Zuzana SVOBODOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n2vwf// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v kyselém prostředí.
(Monika TAŤÁKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//07ocvc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita bakterie Serratia marcescens v neutrálním a zásaditém prostředí
(Kateřina ŠTAJNOCHOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wwedhf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z přírodních sýrů
(Gabriela MANTLOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n2sskm// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita mikroorganizmů izolovaných v mlékárenských provozech
(Anna HŮĎOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vamuv9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic