Theses on the same topic (having an identical keyword):
detekce biogennich aminu v pivuKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Hrachová aminoxidasa a aminy v pivu
(Tereza SMOLKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2iw8pg// | Biochemie / | Theses on a related topic
Biogenní aminy v pivu
(Dagmar Čiháková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3f1n84// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Analýza vybraných biogenních aminů ve vzorcích piva
(Eliška Trnková)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vm7p0n// | Hodnocení a analýza potravin / | Theses on a related topic
Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
(Eva Theimrová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9cb0oq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Produkce biogenních aminů bakteriálními izoláty mléčného kvašení z procesu výroby piva
(Veronika Mandová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4fj35z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy
(Jana Žáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l2epu7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Schopnost pivovarských kvasnic snižovat obsah biogenních aminů
(Barbora Němcová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//16fx5l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Schopnost produkce biogenních aminů vybranými kmeny kvasinek
(Zuzana Haasová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yh1ova// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vnější faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných grampozitivních bakterií
(Veronika GAJAROVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zsmiz1// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic