Theses on the same topic (having an identical keyword):

detergentni vlaknina

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Porovnání in vitro stravitelnosti neutrálně detergentní vlákniny u čirokových siláží
 (Markéta Vítečková)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k5vc6c// | Krmivářství / | Theses on a related topic

Stanovení obsahu neutrálně detergentní vlákniny ve vybraných druzích netradičních cereálií
 (Markéta HAVRANOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pptebf// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Efektivní bachorová degradovatelnost neutrálně detergentní vlákniny u přežvýkavců
 (Ondřej KOUKOL)

2009, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//e7of3x// | Zemědělství / Agroekologie | Theses on a related topic

Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
 (Kamila Blahůšková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Stanovení vlákniny u netradičních mouk
 (Ivo Havlíček)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8sosse// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic

Porovnání in vitro a in situ metod pro hodnocení stravitelnosti vlákniny kukuřičné siláže u dojnic
 (Jitka Hutařová)

2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ntdvb/ | Biochemie / | Theses on a related topic

Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
 (Denisa Holečková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv klíčení a vaření na stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Martina Hozová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vzs7q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Stravitelnost a obsah vlákniny ve vybraných druzích fazolí
 (Eliška ELIÁŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//thv694// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
 (Petr Svoboda)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pr31dp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)