Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dezertKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
(Josefína Hrubešová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/m6d5g/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Cestování za tradičními dezerty
(Natálie Sudová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/egys7/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
(Lucie Veselá)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Dezerty a zákusky na území dnešní České republiky v kontextu historického vývoje
(Dytrtová Dytrtová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/p2doz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Eliška Jarošová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Aneta Machalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
(Jana Putalová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza Machů)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
(Klaudie Šudrychová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6vaokh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma