Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

dezert

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 18 theses)
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
 (Josefína Hrubešová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/m6d5g/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Cestování za tradičními dezerty
 (Natálie Sudová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/egys7/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic

Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
 (Lucie Veselá)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Dezerty a zákusky na území dnešní České republiky v kontextu historického vývoje
 (Dytrtová Dytrtová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/p2doz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Senzorická analýza rostlinného dezertu
 (Kristina Suková)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/138601 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Theses on a related topic

Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Eliška Jarošová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Aneta Machalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů
 (Jana Putalová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qzpa5w// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza Machů)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d2heot// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 18 theses)