Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dezertyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
(Klaudie Šudrychová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6vaokh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve vybrané lokalitě
(Klára Kohoutková)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//egf62c// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza rostlinného dezertu
(Kristina Suková)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/138601 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
(Věra Škvařilová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh na zvýšení prodeje zmrzlinových dezertů na trhu v ČR
(Petr Jarchovský)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//73tef1// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Efektivita emocionalizace produktu dezertu Majo mlékárenské společnosti Tami a.s.
(Pavel Burda)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomie a managmentu
• http://theses.cz/id//usf1da// | Master of Business Administration (MBA) / | Práce na příbuzné téma
Efektivita emocionalizace produktu dezertu Majo mlékárenské společnosti Tami a.s.
(Pavel Burda)2014, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomie a managmentu
• http://theses.cz/id//lkawos// | Master of Business Administration (MBA) / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
(Jiří ŠVARC)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0oxqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Business Plan "Cafe with Sugar-Free Desserts"
(Alina Zakharova)2024, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91747 | Bachelor of Business Administration / | Práce na příbuzné téma
Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
(Alžběta Chocholová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma