Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
diacetylKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Phosphates prepared from diacetyl and their cross-coupling reactions
(Sergej Mrkobrada)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fqrjk7// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Vliv diacetyl rheinu na tvorbu biofilmu Staphylococcus aureus.
(Alice Tesaříková)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y9qfz8// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
(Tomáš JUŘÍK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství
(Gabriela Klapálková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gpbchp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Příprava 1,3,5,7-tetranitro-1,3,5,7-tetrazokanu (HMX)
(Petr Valha)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//av6h6c// | Chemie a technologie materiálů / Teorie a technologie výbušin | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu biogenních aminů v průběhu výroby piva a jeho skladování
(Miloslava DUŠKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a2yhkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma