Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

diacetyl

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Phosphates prepared from diacetyl and their cross-coupling reactions
 (Sergej Mrkobrada)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fqrjk7// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Vliv diacetyl rheinu na tvorbu biofilmu Staphylococcus aureus.
 (Alice Tesaříková)

2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y9qfz8// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
 (Tomáš JUŘÍK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství
 (Gabriela Klapálková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gpbchp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Příprava 1,3,5,7-tetranitro-1,3,5,7-tetrazokanu (HMX)
 (Petr Valha)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//av6h6c// | Chemie a technologie materiálů / Teorie a technologie výbušin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu biogenních aminů v průběhu výroby piva a jeho skladování
 (Miloslava DUŠKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a2yhkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma