Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dietary fiber

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost tvarohů a tvarohových výrobků
 (Michaela Hrdličková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//py3ezn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
 (Libor Kilián)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zxi8ry// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
 (Petr Svoboda)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pr31dp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Potravní vláknina
 (Marie Moudrá)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//stohlh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vláknina jako složka funkčních potravin
 (Petra Mikulenková)

2007, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/skp6i/ | Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu | Práce na příbuzné téma

Vliv rozdílného příjmu vlákniny na antropometrické parametry člověka
 (Jana Bartoníková)

2014, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/swafi/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Sledování příjmu vlákniny a jejího vztahu k množství tukové tkáně u obézních pacientů
 (Monika Chmelíková)

2007, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/d1fat/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy | Práce na příbuzné téma

Vláknina- její význam v našem jídelníčku
 (Alexandra STUCHLÁ)

2011, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//jwuxah// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma