Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dietary fibre

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Charakterizace složek vlákniny ve vybraných mlýnských meziproduktech
 (Šárka Trusová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//s24j14// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vláknina v prevenci chorob: Příjem u dospívajících a dospělých
 (Tereza HORBANIUCOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//20s398// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu a kvality vlákniny potravy u obilovin během zpracování
 (Iva Wiege)

2017, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//feelpj// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Použití vlákniny v masné výrobě
 (Tereza Klívarová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//falpbm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vláknina v müslli produktech
 (Klára Bouzková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6py6n7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku různých typů vlákniny na kvalitu pekařských výrobků
 (Lenka Blažková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1cd9tm// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Metody stanovení rozpustné a nerozpustné vlákniny ve vybraných potravinách
 (Kristýna Mázárová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//4cg1j3// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Vláknina a její vliv na lidský organismus
 (Kamila BLAHŮŠKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8pb8he// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu vlákniny na stravitelnost cereálií a pseudocereálií
 (Petr MACHALA)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b0v4t8// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
 (Taťána MOŘKOVSKÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y5snhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)