Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dishes

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
 (Alica Šimečková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Denis Mizler)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
 (Tomáš Kropáček)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
 (Lucie Veselá)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Tereza Hronová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Denis Mizler)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
 (Tomáš Kropáček)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
 (Lucie Brtníčková)

2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Analýza výživových hodnot arménských jídel
 (Margarit Khudaverdyan)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7233/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Některé názvy obřadních jídel v češtině a němčině
 (Andrea Henslová)

2015, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/z2pcw/ | Filologie / Obecná jazykověda | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)