Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dishesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
(Alica Šimečková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Denis Mizler)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
(Lucie Veselá)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Tereza Hronová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Denis Mizler)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
(Tomáš Kropáček)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/a9vfa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Analýza výživových hodnot arménských jídel
(Margarit Khudaverdyan)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7233/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Některé názvy obřadních jídel v češtině a němčině
(Andrea Henslová)2015, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/z2pcw/ | Filologie / Obecná jazykověda | Práce na příbuzné téma