Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
divoke kvasinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvasinky jako součást mikrobioty osidlující potravinové suroviny a potraviny
(Kateřina Ferbyová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k66l5c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv použitých kvasinek na aromatický profil výsledného vína u odrůdy Sauvignon blanc.
(Lenka Havelková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gromxn// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín
(Tereza Hlaváčková)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//egff47// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma