Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

divoke kvasinky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvasinky jako součást mikrobioty osidlující potravinové suroviny a potraviny
 (Kateřina Ferbyová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k66l5c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
 (David Kij)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv použitých kvasinek na aromatický profil výsledného vína u odrůdy Sauvignon blanc.
 (Lenka Havelková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gromxn// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín
 (Tereza Hlaváčková)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//egff47// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma