Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dlouhodoba konzervace bakterii

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Rostlinné a bakteriální polysacharidy jako možné kryo- a lyo-protektivní látky pro dlouhodobou konzervaci a vývoj nových probiotik či synbiotik
 (Veronika Ryšavá)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8v8f81// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Nové kryoprotektivní látky využitelné při konzervaci potenciálně probiotických bakterií rodu Bifidobacterium metodou lyofilizace
 (Petra Vrabcová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u0fwj4// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Potenciální využití rostlinných silic při konzervaci jogurtů
 (Matyáš Halata)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//iqjnou// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální látky produkované bakteriemi rodu Bacillus
 (Marie Pruchová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jkpt4l// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma