Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dlouhodoba konzervace bakteriiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rostlinné a bakteriální polysacharidy jako možné kryo- a lyo-protektivní látky pro dlouhodobou konzervaci a vývoj nových probiotik či synbiotik
(Veronika Ryšavá)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8v8f81// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nové kryoprotektivní látky využitelné při konzervaci potenciálně probiotických bakterií rodu Bifidobacterium metodou lyofilizace
(Petra Vrabcová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u0fwj4// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Potenciální využití rostlinných silic při konzervaci jogurtů
(Matyáš Halata)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//iqjnou// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální látky produkované bakteriemi rodu Bacillus
(Marie Pruchová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jkpt4l// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma